Nekonečná zábava na rulete

Nekonečná zábava na rulete

Ruleta patrí medzi najstaršie kasínové hry a s pribúdajúcim vekom nestráca na „pružnosti“, práve naopak. Môžeme povedať, že momentálne zažíva svoje najlepšie roky. Táto kráľovná kasínových hier je nadčasovou klasikou, ktorú si obľúbili hráči po celom svete.

Dôvod je jednoduchý. V rulete sa spája všetko, čo očakávate od kvalitnej hry – elegancia, zábava, ľahké pravidlá a poriadna dávka vzrušenia. Je jedno, či hráte reál na štýl Jamesa Bonda, alebo si ju vychutnávate online cez internet. Ruleta ponúka množstvo zábavných možností, ktoré sa prispôsobia všetkým požiadavkám hráčov. Predtým, ako sa pustíte do hrania, prečítajte si pár tipov, vďaka ktorým si ruletu maximálne užijete.

1.Naštudujte si pravidlá hry

Znalosť pravidiel je základ každej dobrej hry. Princíp hry a pravidlá rulety sú naozaj jednoduché a bez problémov sa ich naučia aj začínajúci fanúšikovia kasínových hier.

2. Poznajte verzie rulety

Vybrať si správny typ rulety nie je vždy jednoduché. Aj keď sa vám na prvý pohľad môže zdať, že medzi jednotlivými verziami rulety nie je takmer žiadny rozdiel, opak je pravdou. Každá z nich má svoje špeciálne pravidlá a číselné postupnosti. Na našom území je najrozšírenejšou verziou Európska a Francúzska ruleta. Okrem toho poznáme aj Americkú ruletu a rôzne vymyslené varianty online hier ako napríklad ruletu s viacerými kolesami točiacimi sa naraz, pri ktorej dostanete viac výsledkov pre jednu spoločnú stávku.

3. Online hra bez problémov

Pokiaľ sa rozhodnete pre online ruletu, vyberte si iba kasíno s legálnou licenciou. Vaše vklady budú v bezpečí a vy si môžete užiť bezproblémovú hru. Široký výber kvalitne spracovaných ruletových hier nájdete v kasíne eTipos.sk, kde vás okrem dobrej zábavy čakajú aj poriadne výhry a naozaj štedré bonusy. Veď každý nový hráč môže získať až 350 eur na hru a tým sa bonusová ponuka TIPOSu len začína.

4. Skúšajte a bavte sa

Asi ste nevedeli, ale mnohé hry sa dajú vyskúšať i zadarmo. Môžete tak napríklad zistiť, ako fungujú stávky na racetracku bez riskovania vlasných peňazí. A možno nájdete také, ktoré vám budú vyhovovať i pri reálnej hre. Okrem štandardných hier si viete otestovať aj rôzne mutácie, ako napríklad kombináciu rulety a Binga – online hru Spingo.

5. Buďte zodpovedný hráč

Zodpovedné hranie znamená, že poznáte svoje limity a hráte len toľko, koľko si môžete dovoliť. Majte stanovenú čiastku, ktorú môžete investovať do svojej zábavy. V žiadnom prípade nesiahajte na spoločný rodinný rozpočet a hrajte výlučne pre potešenie z hry.

6. Otestujte si ruletové systémy

Povieme narovinu, neexistuje žiadna stratégia, ktorá vám prinesie zaručený úspech. Niektoré postupy sú však menej rizikové, iné s narastajúcim rizikom prinášajú možnosť vysokej výhry, a ďalšie vám doprajú dlhotrvajúcu zábavu aj pri menšom rozpočte. Väčšina z nich sa spolieha na vonkajšie stávky (červená alebo čierna, párne či nepárne číslo, stávka na stĺpec).

Niektoré ruletové systémy sú sofistikovanejšie a náročnejšie, iné jednoduchšie. Medzi tie najobľúbenejšie u začínajúcich hráčov patrí systém Parlay. Predstavuje zaujímavé spojenie rizika a jednoduchosti, ktoré je pre väčšinu ľudí veľmi atraktívne.

7. Uvedomte si, že neexistuje žiadna stopercentná stratégia

Mnohé internetové stránky ponúkajú zaručené triky, vďaka ktorým určite vyhráte. Pravda je však taká, že úspech je kombináciou skúseností, dobrého načasovania a poriadnej dávky šťastia. Preto ak vám bude niekto tvrdiť, že má stopercentný recept na výhru, utekajte od neho čo najďalej.

Niektoré dni sú šťastné, iné menej. V každom prípade však pamätajte na to, že ruleta je iba hra, ktorá vám má pomôcť oddýchnuť si, zabaviť sa a efektívne vyplniť čas. Hrajte preto iba vtedy, keď vám táto činnosť prináša šťastie a uvoľnenie.

Ruleta