Obmedzená zodpovednosť

Obmedzená zodpovednosť

Tento informačný portál poskytuje verejne dostupné informácie o hraní online rulety, o najnovšej ponuke hier, o podmienkach v obľúbených online kasínach, ale priamo neposkytuje žiadnu možnosť hrania kasínových hier za peniaze. Nie sme online stávková kancelária ani online casino operátor.

Našou snahou je poskytovať kvalitný obsah a sprostredkovávať na jednom mieste informácie, ktoré sú verejne dostupné na rôznych stránkach na internete. Keďže na tieto zdroje nemáme priamy vplyv, neposkytujeme žiadnu záruku za aktuálnosť obsahu, presnosť a ani prípadné chyby.

Prevádzkovateľ tohto portálu nenesie žiadnu zodpovednosť za straty, ktoré vám môžu vzniknúť pri hraní rulety a ďalších kasínových hier v niektorom z propagovaných online kasín. Návody a herné stratégie nie sú zárukou výhry v online kasíne a ich používanie je vždy iba na vaše vlastné riziko. Pokiaľ ste presvedčený, že hraním rulety a ostatných kasínových hier prídete k zisku, navštívte sekciu zodpovedného hrania a posúďte svoju závislosť na hraní hazardných hier.

Ruleta