Shaunov systém

Shaunov systém

Existujú ruletové systémy, ktoré sú odvodené od známych matematických pravidiel, sú založené na teórii pravdepodobnosti, no systém, ktorý si predstavíme v tomto článku je iný. Vyvinul ho Shaun – fanatický hráč rulety, ktorý na ňom pracoval tak dlho, až ho doviedol priam do dokonalosti.

Treba povedať, že mnoho hráčov považuje Shaunov ruletový systém za zvláštny, dokonca ho niekde ani nepovažujú priamo za hernú stratégiu. Pravda je však taká, že jeho použitie dáva hráčovi, neuveriteľnú, až 90 % šancu na výhru. Ako je to možné? Jednoducho.

Systém vychádza z vysokej pravdepodobnosti výhry (9:1). Tú dosiahnete nasledovne. Ruleta má 37 polí. 36 čísiel + 0. Našim cieľom pri aplikovaní tohto systému je pomocou 66 žetónov zabrať 33 čísiel a farbu tak, aby ostali len 4 voľné čísla. To znamená, že o výhru prídete len vtedy ak padne jedno z týchto 4 čísiel. V prípade výhry tak získate 6 žetónov.

Ako hrať Shaunov ruletový systém

  • 1. Ako prvé stavte 36 žetónov na farbu, napríklad na červenú.
  • 2. Druhou voľbou je stávka 4 žetónov na čísla, nehrajte však priamo na čísla. Stávku smerujte na splity, teda deliace čiary medzi číslami. Žetóny umiestnite tam kde sa stretávajú nasledovné čísla tj. (splity) 0-2, 8-11, 10-13, 17-20, 26-29, 28-31.
  • 3. Tretia voľba je trocha improvizácia, musíte umiestniť po 2 žetóny na 3 ľubovoľné čísla z čísiel 4, 6, 15, 22, 24, 33, 35. Výber je na vás.

Celková stávka je teda 66 žetónov. Možno sa pýtate, či je možné hrať Shaunov systém aj progresívnym spôsobom, teda či funguje násobenie stávok. Áno, možné to je, no nezabudnite vždy vynásobiť všetky stávky, inak systém stráca zmysel. Či to funguje si môžete vyskúšať v online kasíne. V ponuke ruletových hier totiž nájdete viaceré verzie rulety. A čo je priam fantastické, môžete ich hrať aj v režime zadarmo – pre zábavu.

Nevýhody Shaunovej stratégie

Shaunov ruletový systém prináša naozaj ohromujúcu pravdepodobnosť výhry, no pozor, stále nie je 100 % a práve v tých 10 % sa skrýva jeho slabina. Stávky sú totiž vysoké a náhodná séria prehier môže značne zamávať vašim rozpočtom. Preto vám odporúčame tento systém hrávať len ako doplnkový, popri ostatných ruletových systémoch. Vyskúšajte ho napríklad vtedy, ak vám z predchádzajúcej hry ostali žetóny alebo pre jednorazovú hru. Rovnako si dobre rozmyslite či budete Shaunov ruletový systém hrať na americkej rulete, ktorá má dve nuly, čo znižuje jeho výnosnosť.

Zhrnutie

Pokiaľ patríte k hráčom, ktorí sa chcú hrou baviť a majú radi skôr istotu ako riziko, Shaunov systém, v kombinácii napríklad so systémom D’Alembert je pre vás skvelá voľba. Jeho využitie si však vyžaduje naozajstnú trpezlivosť a hlavne sebazaprenie, pretože skutočne treba vedieť kedy skončiť.

Ruleta